Naar inhoud
Gemeente Mol

Inschrijven voor cursusaanbod Pionier 2023-2024 vanaf 8 juni

2305 Pionier

Bekijk ook

donderdag 25 mei 2023

Vanaf donderdag 8 juni kan je je keuze doorgeven voor het cursusjaar 2023-2024 van Pionier. Je doet dit via www.cultuurcentrummol.be/pionier of op het secretariaat van Pionier tijdens de openingsuren. Het hele cursusaanbod vind je terug op www.cultuurcentrum-mol.be.

Pionier is de dagcursuswerking van Cultuurcentrum Mol. Ieder jaar biedt Pionier een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod aan. Wil je een taal leren, je creativiteit ontwikkelen, kennismaken met een bepaald onderwerp of gewoonweg nieuwe mensen ontmoeten? Dan zit je goed bij Pionier. Onze vrijwillige lesgevers zorgen voor een vlotte organisatie en een enthousiaste begeleiding.

Inschrijven vanaf 8 juni

Vanaf donderdag 8 juni kan iedereen rechtstreeks inschrijven voor de cursussen. Dit kan via www.cultuurcentrummol.be/pionier of via het secretariaat van Pionier, Guido Gezellestraat 31/B. Hou er rekening mee dat het secretariaat vanaf 19 juni in zomersluiting is. Online kan je de hele zomer lang wel inschrijven.

Samen met anderen een cursus volgen

Je kan voor elke cursus maar 1 plaats per persoon reserveren. Wil je samen met vrienden, kennissen,… een cursus volgen? Dan vult ieder apart een inschrijvingsformulier in. Je kan bij de opmerkingen wel aangeven dat je samen de cursus wil volgen.

Goed om weten

  • De lessen vinden plaats in de lokalen van de Academie voor Muziek en Woord, Guido Gezellestraat 31B.
  • Het cursusjaar start half september 2023 en eindigt in mei 2024.
  • De cursussen gaan door van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. De dagen waarop de lessen plaatsvinden zijn afhankelijk van de cursus die je kiest.
  • Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.
  • Er zijn geen examens.