Naar inhoud
Gemeente Mol

Zomerschool zoekt enthousiaste leerkrachten, solliciteren tot en met 18 juni

donderdag 25 mei 2023

Voor het begeleiden van onze zomerschool zoeken we nog een 10-tal enthousiaste leerkrachten. De zomerschool vindt dit jaar plaats van 7 tot 18 augustus. Ben jij een gepassioneerd leerkracht in het basisonderwijs, heb je een pedagogisch diploma op zak of ben je een student aan de lerarenopleiding? Solliciteer dan uiterlijk op 18 juni via zomerschool@gemeentemol.be. Bezorg jonge kinderen een onvergetelijke tijd en geef hen een vliegende start in september!

De zomerschool vindt plaats van 7 tot 18 augustus in KSOM Campus Rozenberg, voor de leerlingen telkens van 9 tot 16 uur, leerkrachten moeten van 8.30 tot 12.30 uur beschikbaar zijn. Leerlingen tussen 6 en 12 jaar die extra ondersteuning nodig hebben om hun vaardigheden verder te ontwikkelen, kunnen hieraan deelnemen.

Als leerkracht speel je een essentiële rol om een stimulerende omgeving te creëren waarin de leerlingen al lerend en spelend, kunnen groeien. Het is de ideale gelegenheid om – samen met een team professionals - jouw pedagogische vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd ervaring op te doen.

Onkostenvergoeding

Als erkenning voor jouw waardevolle bijdrage, ontvang je een onkostenvergoeding van 200 euro per week. Kies je ervoor om beide weken aanwezig te zijn, dan ontvang je een onkostenvergoeding van 400 euro.

Solliciteren?

Wil jij het verschil maken voor deze leerlingen? Grijp dan deze kans en solliciteer uiterlijk op 18 juni als leerkracht voor onze zomerschool via zomerschool@gemeentemol.be. Je kan er ook terecht voor meer info. Wee kijken er alvast naar uit om jouw passie en expertise in ons team te verwelkomen!

Meer info: afdeling onderwijs en kinderopvang, 014 33 15 91, zomerschool@gemeentemol.be