Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur zoekt zorgkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove

vrijdag 17 maart 2023

Het gemeentebestuur is voor het woonzorgcentrum Ten Hove op zoek naar een halftijds, deeltijds of voltijds zorgkundige in contractueel dienstverband voor bepaalde duur van 3 maanden met mogelijks kans op verlenging. Binnen een huiselijke en gezellige omgeving bieden we zorg op maat. Onze bewoners wonen in kleine leefgroepen op verschillende afdelingen. We huisvesten onze bewoners op de afdeling op basis van hun fysieke, psychische of sociale zorgbehoefte. In totaal zijn er 4 afdelingen waar telkens 32 bewoners leven. Interesse? Solliciteer tot en met 30 april via het online sollicitatieformulier

Samen met een team van verpleegkundigen en zorgkundigen sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Vier afdelingen

 • De afdelingen rode avondgloed en gele zonnestraal voor bewoners met een dementieproblematiek
 • De afdeling groene oase voor bewoners met verschillende ouderdoms- of fysieke problemen zoals MS, verlamming, Parkinson, …
 • De afdeling blauwe wolk voor bewoners met ouderdomsproblemen en/of bewoners met psycho-sociale problemen zoals chronische depressies

Op elke afdeling worden andere accenten gelegd in de zorgverlening. Zo staat comfort bieden in een rustige en geborgen omgeving centraal op de afdeling gele zonnestraal, terwijl op de afdeling groene oase de nadruk ligt op herstel en behoud van de aanwezige functies. Om deze zorg op maat te bieden wordt er veel belang gehecht aan de inzet van voldoende verpleegkundigen, zorgkundigen, teamassistenten, paramedici en personeel voor het was- en poetsbeheer op elke afdeling.

Jouw profiel

Je beschikt over:
een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

of

een certificaat van de opleiding zorgkundige

én

het visum van zorgkundige.

Ook laatstejaarsstudenten zorgkunde worden toegelaten tot de selectieprocedure. Zij kunnen pas in dienst komen indien ze hun opleiding met vrucht hebben beëindigd en beschikken over een visum van zorgkundige.

Ons aanbod

 • Een halftijds, deeltijds of voltijds contract voor 3 maanden, met kans op verlenging
 • Een boeiende en afwisselende functie in een overheidsorganisatie met de juiste VIBES. Op onze website kom je meer te weten over onze VIBES-waarden.
 • Een uitdagende functie waarbij oog is voor een evenwichtige woon-werkbalans.
 • Een aantrekkelijk salaris (IFIC salarisschaal 11 of 11 bis) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, kortingen via de UiTPAS en Benefits at Work.
 • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar en ervaring in de openbare sector en onderwijs tellen volledig mee voor de berekening van je anciënniteit. 
 • Een filevrij te bereiken werkplaats.
 • Tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat wij het belangrijk vinden dat jij kan groeien binnen je job.  
 • Een aantrekkelijke verlofregeling: 26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen

Organisatie
Bij gemeentebestuur Mol zetten een 800-tal medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in voor het welzijn van onze 38.000 inwoners. Om klaar te staan voor de uitdagingen van vandaag en morgen, zetten wij deze medewerkers centraal. De focus ligt op onze VIBES-waarden: Vertrouwen, Ik als fiere ambassadeur, Burger centraal, Efficiënt en kwaliteitsvol werk, Samenwerken.

Samen maken we #MooiMol.

Interesse?
Solliciteer tot en met 30 april via het online sollicitatieformulier. Bezorg zeker je cv, diploma én visum. Als je kandidatuur volledig is en je voldoet aan de voorwaarden, nodigen we je uit voor een gesprek.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, Jannie Monbaliu, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be