Laatste fase rioleringsproject Diepestraat van start

woensdag 25 januari 2023

Op vrijdag 27 januari starten de werken in Binnenvelden en Hooibergen. De bestaande asfaltverharding wordt opengebroken en de droogzuiging wordt geplaatst. Hiermee gaat de laatste fase in van het grote rioleringsproject in Sluis.

Aannemer AGBb legt op dit moment de laatste hand aan de nieuwe voetpaden in de Diepestraat. De oneven kant zal deze week volledig afgewerkt zijn. Aan de even kant blijven nog enkele putten open om de doorstroming van de riolering te kunnen controleren. Verder is de Diepestraat klaar. Het blijft evenwel nog een werfzone en is dan ook uitsluitend toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Parallel met de werken in Binnenvelden en Hooibergen start de afwerkingsfase in de Sint-Bernardusstraat. De rioleringswerken zijn daar zo goed als uitgevoerd.

Meer info: openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken@gemeentemol.be