Wil jij fietslessen voor volwassenen ondersteunen als kinderoppas?

maandag 16 januari 2023

Heb jij tijd en goesting om onze fietslessen voor volwassenen te ondersteunen als vrijwillige kinderoppas? Werk je graag met kleine kinderen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de dienst samenlevingsopbouw via 014 33 16 22 of samenlevingsopbouw@gemeentemol.be. De fietslessen vinden plaats tussen 1 maart en 7 juni op woensdag van 13 tot 16 uur in het verkeerseducatief centrum, Molderdijk 27. Als vrijwilliger moet je niet elke week paraat staan, maar liefst wel op regelmatige basis.

Tijdens de fietslessen staan vrijwilligers paraat om volwassenen die niet kunnen fietsen klaar te stomen voor een veilige fietstocht door het verkeer. Stapsgewijs leren de deelnemers de vaardigheden van het fietsen. Om ook ouders met kleine kinderen de kans te geven om deel te nemen, voorzien we tijdens de lesuren kinderopvang.

Wat mag je van ons verwachten?

Als vrijwilligers sta je er niet alleen voor. Wij bieden jou:

• een vrijwilligersaanspreekpunt bij wie je terecht kan met al je vragen
  • uitgebreide vorming
  • een enthousiaste en dynamische groep collega-vrijwilligers

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 16 22, 0473 12 37 83, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be