Tuinrangers scoren goed: al 190 aanvragen voor tuinadvies in bijna 1 jaar

RhodePhoto_MooiMol_dec21_tuinrangers-0119
dinsdag 27 december 2022

De vrijwilligers van het Tuinrangersteam doen het goed! Dankzij hen komt onze gemeente als heel goede leerling uit de eerste fase. Na bijna 1 jaar noteerden we al 190 aanvragen voor een tuinsafari. Tijdens een tuinsafari geeft de Tuinranger je advies op maat om je tuin biodiverser en klimaatrobuuster te maken. Kan jij ook wel wat tips en advies gebruiken? Vraag dan een gratis tuinsafari aan via www.tuinrangers.be.

Wist je trouwens dat het najaar de ideale periode is om struiken, hagen en bomen aan te planten? Weet je niet goed welke planten of bomen geschikt zijn voor je tuin? Maak dan een afspraak met een Tuinranger of kom eens langs in de Ecodemotuin in Mariëndal.

Deskundig advies
De Tuinrangers geven je graag deskundig advies over bomen, hagen, struiken, … Ga samen met een Tuinranger in je eigen tuin op verkenning en bespreek welke planten er passen. Vraag een gratis bezoek aan via www.tuinrangers.be. De Tuinranger contacteert je om een afspraak te maken. Daarna kan je zelf aan de slag.

Ecodemotuin in Mariëndal (Millegem)
Het hele jaar door ben je welkom in de Ecodemotuin om te leren van de moestuin en siertuintjes:

• 1 maart tot 8 april en 1 september tot 1 november op zaterdagvoormiddag tussen 9.30 en 12 uur.
  • 14 april tot eind augustis op vrijdagavond vanaf 19 uur.

Meer info:

> groendienst, 014 33 07 35, groendienst@gemeentemol.be