Mols Comité Kom op tegen Kanker ontving 7.518,49 euro dankzij ‘Sofie Walk & Run’

20221205_194626
dinsdag 6 december 2022

Op maandag 5 december overhandigde VZW Zusenco een cheque ter waarde van 7.518,49 euro aan het Mols Comité Kom op tegen Kanker. Dit bedrag vormt de opbrengst van de vierde editie van het loop- of wandelparcours ‘Sofie Walk & Run’ dat plaatsvond op 8 oktober dit jaar. Het Mols Comité KOTK bedankt alle helpende handen en sponsors voor dit mooie bedrag. Zien we je volgend jaar op 14 oktober voor de vijfde editie?

Ondertussen vindt het ‘Sofie Walk & Run’-event al vier jaar plaats in onze gemeente. Deze speciale dag werd opgericht ter nagedachtenis aan Sofie Roofthooft, die op 44-jarige leeftijd overleed aan borstkanker. Het event is traditioneel een warm weerzien voor iedereen die Sofie gekend heeft, en een fijne ontmoeting met lotgenoten en iedereen die de actie een warm hart toedraagt.

Sofie Walk & Run
Op zaterdag 8 oktober kwamen wandelaars en lopers samen in Millegem onder een stralende zon. Na 3, 6, 9 of 15 kilometer wandelen en lopen, kwam iedereen samen voor een gezellige babbel en een wafel of een tas soep.

Tot volgend jaar!
Noteer alvast zaterdag 14 oktober in je agenda voor de vijfde editie!

Meer info: Zusenco, 0497 53 96 89, 0498 23 95 01, bartenkim@telenet.be, dirkenlies@skynet.be