Naar inhoud
Gemeente Mol

Nieuwe afvalkalender 2023 tussen 5 en 20 december in elke brievenbus

vrijdag 2 december 2022

Tussen 5 en 20 december valt de afvalkalender 2023 in je brievenbus. Op de kalender vind je alle informatie over de ophaaldata en sorteerregels. Wil je geen enkele ophaling missen? Download dan de gratis ‘Recycle!’ app. Heb je na 20 december nog geen kalender ontvangen? Neem dan contact op met IOK Afvalbeheer via 014 56 27 75 of afvalbeheer@iok.be.

Naast de ophaaldata voor restafval (RA), GFT, PMD, textiel (TEXT) en papier/karton (PK), steenpuin (SP) en grof vuil (GV),… vind je op de afvalkalender meer info over de sorteerregels voor alle afvalsoorten.

Juiste exemplaar ontvangen?

Het is belangrijk dat je het juiste exemplaar van de afvalkalender ontvangt. Controleer op de achterkant van je afvalkalender of jouw straat hierop staat. Staat jouw straat er niet tussen? Neem dan contact op met IOK Afvalbeheer via 014 56 27 75 of afvalbeheer@iok.be.

Recycle app

Met de handige gratis ‘Recycle!’ app krijg je op je smartphone bericht van elke ophaling aan huis. Maar ook de sorteerregels, de openingsuren van je containerpark én het adres van je dichtstbijzijnde Kringwinkel vind je in de app. Deze is beschikbaar voor Android en Apple.

Ben je slechtziend?

Ben je slechtziend? Vraag dan een groter formaat van de afvalkalender via afvalbeheer@iok.be of bel 014 56 27 75.

Meer info: Afvalinfolijn, 014 56 27 75, afvalbeheer@iok.be