Naar inhoud
Gemeente Mol

Jammen met Molse muzikanten? Zet er mee je schouders onder!

1907 oproep vrijwilligers jamsessies
woensdag 20 juli 2022

Cultuurcentrum Mol wil samen met enthousiaste Molse muzikanten een aantal jamsessies organiseren. Op de eerste plaats zoeken we vrijwilligers die hun schouders mee onder dit initiatief willen zetten. Interesse? Stuur voor 28 augustus een mailtje naar cultuurdienst@gemeentemol.be.

Eerder dit jaar organiseerden we de Popraad. Een vijftigtal muzikanten en organisatoren legde tijdens deze samenkomst hun muzikale noden en wensen op tafel. Onder andere de nood aan speelkansen voor en ontmoeting binnen de Mols muziekscene kwamen als aandachtspunt aan bod. Tijdens de Popraad groeide daarom het idee om één of meerdere jamsessies te organiseren waar muzikanten elkaar kunnen ontmoeten maar eveneens het beste van zichzelf kunnen laten zien. 

Enthousiaste vrijwilligers

Cultuurcentrum Mol juicht dit idee toe. Om de jamsessies vorm te geven en te organiseren zoeken we daarom enthousiaste vrijwilligers die hiervoor graag de handen uit de mouwen willen steken. Tijdens een eerste overleg in september wil het cultuurcentrum met deze vrijwilligers rond de tafel zitten om samen de verdere praktische stappen te zetten.  

Meer info: Cultuurcentrum Mol, 014 33 09 00, cultuurdienst@gemeentemol.be