Naar inhoud
Gemeente Mol

Schooltje van de Hei klaar voor verdere uitbouw. Nieuwe leerlingen welkom!

IMG_20210830_152345239
dinsdag 28 juni 2022

De leerlingen en leerkrachten uit het schooltje van de Hei zijn klaar voor de opstart van het tweede leerjaar vanaf september. Drie kinderen ronden het eerste leerjaar succesvol af. Volgend schooljaar stromen zeven kleuters door en vormen ze samen een graadklas voor het eerste en tweede leerjaar. Op die manier groeit de school de komende jaren stapsgewijs uit tot een volwaardige basisschool. Kinderen vanaf geboortejaar 2020 (instappers) tot en met geboortejaar 2015 (2e leerjaar) zijn van harte welkom. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 014 31 49 98, directie.gbsalleskids@gemeentemol.be.

Wie kiest voor het ‘schooltje van de Hei’ kiest voor een kleinschalige warme schoolomgeving waar kinderen alle kansen krijgen om in een vertrouwde omgeving te groeien en te leren. Ook met de stapsgewijze uitbouw van de school, blijft de kleinschaligheid een grote troef.

Van instappertjes tot zesde leerjaar

Het Schooltje van de Hei wordt stapsgewijs uitgebouwd tot een volwaardige basisschool, gelinkt aan basisschool Alles Kids in Gompel. Kinderen kunnen er in de toekomst tot en met het zesde leerjaar naar school blijven gaan in graadklassen.

 

Uitbreiding school

Om de school uit te bouwen tot een volwaardige basisschool, moeten ook de schoolgebouwen uitgebreid worden. Dit is voorzien in 2023. Tot dan werkt de school tijdelijk met containerklassen. Die werden de vorig jaar tijdens de zomervakantie geïnstalleerd en mooi ingericht.

Meer info: Schooltje van de Hei, Greesstraat 1, 014 31 49 98 of 0474 72 06 04, directie.gbsalleskids@gemeentemol.be