Naar inhoud
Gemeente Mol

50e ‘nieuwsbrief senioren’ de deur uit. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen?

dinsdag 21 juni 2022

De digitale ‘nieuwsbrief senioren’ is al aan z’n 50e editie toe. Met deze nieuwsbrief bereiken we momenteel maar liefst 959 senioren. Maar dat kan nog altijd beter! Wil jij de nieuwsbrief senioren ook ontvangen? Schrijf je dan in via www.gemeentemol.be/nieuwsbriefsenioren. Je kan inschrijven voor de digitale nieuwsbrief of de papieren versie. Zo valt niemand uit de boot.

Dat we inmiddels de kaap van 50 digitale nieuwsbrieven voor senioren behaalden, is een grote verdienste van de seniorenraad. De seniorenraad maakt maandelijks de digitale nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief ontvang je nieuws heet van de naald, maar ook over premies, dienstverlening en activiteiten voor senioren. Daarnaast brengen we verhalen van senioren en seniorenverenigingen.

Een nieuwsbrief voor alle ouderen

Meer dan 959 mensen ontvangen de digitale nieuwsbrief al. Daarnaast verspreiden we ook een papieren versie die verkrijgbaar is voor alle geïnteresseerde ouderen, ook wie geen lid is van een vereniging. Deze papieren versie wordt door een 10-tal vrijwilligers verspreid in hun buurt en via de verenigingen. Want ook vandaag zijn nog veel senioren niet in de mogelijkheid om de elektronische versie te ontvangen. Ook zij hebben recht om goed geïnformeerd te blijven.

Samenwerken

Door samen te werken slaagt de seniorenraad er telkens in om een mooi en leesbaar magazine af te leveren vol boeiende artikels, aangevuld met leuke herkenbare foto’s. Dus snel inschrijven is de boodschap, zo hoef je geen seniorennieuws meer te missen.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be