We wensen je een natte zomer in MooiMol!

watersport

dinsdag 14 juni 2022

Al eens gesupt? Op waterski’s gestaan? Of je eigen vlot gebouwd? In MooiMol kan het allemaal! Ga deze zomer op pad in onze prachtige gemeente en ontdek het ruime aanbod watersporten. Je vindt het volledig overzicht op www.visitmol.be/watersporten of in de gloednieuwe watersportkaart. De komende weken en maanden zetten onze sportclubs bovendien hun watersport extra in de kijker. Wedden dat je iets nieuws ontdekt? We wensen je deze zomervakantie dan ook graag een natte zomer!

Eén van de unieke kenmerken van onze gemeente zijn de vele meren en plassen. De ideale uitvalsbasis dus om watersporten uit te proberen. Je kan maar liefst 19 sporten ontdekken bij 12 watersportclubs en -organisaties op 10 verschillende locaties! Geen enkele gemeente kan dergelijk uitgebreid aanbod voorleggen! Lees maar mee:

·         Duiken ·         Suppen
·         Kajakken ·         Varen met elektrische bootjes
·         Kanovaren ·         Vlot bouwen
·         Openlucht zwemmen ·         Waterfietsen
·         Overdekt zwemmen ·         Waterskiën en wakeboarden
·         Roeien ·         WheelWaver rolstoelboot
·         Rondvaart met taxiboot ·         Windsurfen
·         Rustformule varen ·         XL Float vlot
·         Speedboot ·         Zeilen
·         Subtropisch zwemmen

Brochure

Met de gloednieuwe brochure ‘Watersport in #MooiMol’ zetten we het uitgebreide aanbod overzichtelijk op een rijtje. Aan de hand van icoontjes op een kaart zie je meteen welke sport je waar kan beoefenen. Je kan de nieuwe watersportkaart eenvoudig downloaden via www.visitmol.be/watersporten, of oppikken

• bij onze dienst toerisme, Markt 1a
  • bij onze watersportclubs en verenigingen
  • op verschillende toeristische locaties.

Aanbod sportclubs

De komende weken en maanden zetten onze watersportclubs en verenigingen hun sport extra in de kijker. Volgende activiteiten staan al gepland:

Neem een kijkje op www.visitmol.be/watersporten voor het volledig overzicht en alle details!

Leuke acties en kortingen

De hele zomervakantie organiseren we leuke acties en bieden we kortingen op onze watersporten. Hou hiervoor zeker de Facebookpagina en het Instagramaccount @VisitMol in de gaten!

: