Naar inhoud
Gemeente Mol

Vrijwillige monitoren gezocht voor begeleiden grabbelpasactiviteiten zomer

vrijdag 20 mei 2022

De dienst jeugd en sport zoekt vrijwillige monitoren voor het begeleiden van grabbelpasactiviteiten tijdens de zomervakantie. Wil je graag mee knutsel-, kook- of bosactiviteiten begeleiden? Word jij dit jaar 16? Dan kom je in aanmerking. Interesse? Contacteer de dienst jeugd en sport via 014 33 05 10 of vul het e-formulier in. Je krijgt er ongetwijfeld nieuwe vrienden bij!

Onze ideale begeleider durft echt meespelen en ondertussen een overzicht over de groep houden. Je ziet werk en je wil graag je handen uit de mouwen steken om alles in goede banen te leiden. Iets voor jou? Vul het formulier in en bezorg de kinderen die deelnemen aan de Grabbelpas een fijne tijd. 

Als vrijwillige monitor beleef je bij ons een onvergetelijke tijd. Bovendien ontstaan er elk jaar tal van nieuwe vriendschappen en wordt er heel wat afgelachen. Verder doe je ervaring op die later van pas kan komen bij je studies of het solliciteren.

Wat krijg je van ons?

Je ontvangt een onkostenvergoeding van 10 euro voor een halve dag, 20 euro voor een hele dag en 30 euro voor activiteiten die langer duren dan 7.30 uur.

Interesse?

Surf dan naar www.gemeentemol.be > E-loket > Vrijwillige monitor voor Grabbelpas zomervakantie 2022. Vul het e-formulier in en verstuur het. Lukt het niet om het formulier online in te vullen? Neem dan contact op met de dienst jeugd en sport.

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, jeugddienst@gemeentemol.be