Naar inhoud
Gemeente Mol

Denkdag dorpsplein Ginderbuiten gemist? Geef voor 2 juni online je mening!

IMG_5435
dinsdag 17 mei 2022

Op zaterdag 14 mei ontving het dorpsteam van Ginderbuiten maar liefst 130 geïnteresseerden om samen te dromen over het ideale dorpsplein voor het gehucht. De Ginderbuitenaren geven aan nood te hebben aan een groene ontmoetingsplaats met speelruimte voor kinderen. Had je geen tijd om langs te komen? Laat dan voor 2 juni online je stem horen via het online formulier. Mis deze kans niet!

Het dorpsteam van Ginderbuiten organiseerde op 14 mei een gezellige namiddag voor alle inwoners van het gehucht. Het doel? Ideeën uitwisselen over een toekomstig ontmoetingsplein. De dromen van de Ginderbuitenaren worden neergeschreven in de dorpsvisie van Ginderbuiten.

Veerkrachtig Ginderbuiten

In mei 2021 startte het traject Veerkrachtig Ginderbuiten. In eerdere sessies kwamen de thema’s sociale samenhang, verkeer en woonontwikkelingen aan bod. De ideeën uit de sessies worden gebundeld in een dorpsvisie voor Ginderbuiten waarmee het gemeentebestuur en de inwoners samen aan de slag kunnen. Tijdens deze namiddag staat ‘ontmoeting’ centraal. We willen van de Ginderbuitenaar horen wat Ginderbuiten nog beter kan maken. En hoe zij een mogelijk toekomstig ontmoetingsplein zien.

Samenwerking

Voor het veerkrachtig dorpentraject kunnen de geëngageerde inwoners van het dorpsteam rekenen op de ondersteuning van ervaren medewerkers van de provincie Antwerpen, RURANT vzw en het gemeentebestuur.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 16 22, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be, www.veerkrachtigedorpen.be/dorp/ginderbuiten/