Naar inhoud
Gemeente Mol

Vrijwillige kinderoppassers gezocht tijdens fietslessen volwassenen

0401 vrijwillige kinderoppassers fietslessen volw
donderdag 6 januari 2022

De dienst samenlevingsopbouw zoekt vrijwilligers die tijdens de fietslessen voor volwassenen de kinderopvang mee willen begeleiden. Werk je graag met kinderen en kan je je tussen 16 februari en 1 juni op woensdag tussen 13 en 16 uur vrijmaken? Contacteer dan de dienst samenlevingsopbouw via 014 33 16 22 of mail naar samenlevingsopbouw@gemeentemol.be. Je hoeft niet elke woensdag aanwezig te zijn, je kan flexibel ingezet worden in de werking.

Vanaf 16 februari tot en met 1 juni organiseert de dienst samenlevingsopbouw fietslessen voor volwassenen in het Verkeerseducatief centrum op de Molderdijk. Om ook volwassenen met kleine kinderen (0-12-jarigen) de kans te geven fietslessen te volgen, voorzien we tijdens de lessen kinderopvang in de gebouwen van het Verkeerseducatief centrum en in ‘t Getouw.

Startmoment vrijwilligers

Op woensdag 16 februari wordt een startmoment georganiseerd voor de vrijwilligers, zonder de deelnemers van de fietslessen. Dit vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur in het Verkeerseducatief centrum. Zij krijgen er meer informatie over de werking en leren de andere vrijwilligers kennen.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 16 22, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be