Alle Molse verenigingen gebundeld op www.mooimolverenigt.be, kom dat zien!

210428 Mol - beeldmerk - Mooimol verenigt - proef 1-01
vrijdag 29 oktober 2021

Op www.mooimolverenigt.be vind je vanaf nu alle Molse verenigingen. Zowel sporters, cultuurliefhebbers, senioren, personen met een beperking, … vinden hier een vereniging die bij hen past! Onze verenigingen werkten de laatste weken hard aan een website vol nuttige informatie. Ze hebben hun eigen pagina helemaal zelf in de hand. Het gemeentebestuur lanceerde deze website om de verenigingen te ondersteunen na de moeilijke coronacrisis. Neem een kijkje op www.mooimolverenigt.be en ontdek welke vereniging het beste bij jou past!

We zijn fier op onze Molse verenigingen en ondersteunen hen graag waar het kan. Een eigen website lanceren en onderhouden is niet voor elke vereniging haalbaar. Een platform waar elke vereniging een eigen pagina krijgt en zelf kan aanpassen waar nodig, is een mooie oplossing. Deze actie past binnen een groter plan om verenigingen te ondersteunen na de moeilijke periode tijdens de coronacrisis. Buiten financiële steun en verschillende andere initiatieven, is deze website één van de belangrijkste onderdelen van de campagne.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be