Een papieren Covid Safe Ticket nodig? Bel 078 78 78 50

2810 papieren CST_twitter
vrijdag 29 oktober 2021

Heb je hulp nodig om het Covid Safe Ticket op papier af te drukken en heb je geen digitaal alternatief? Bel dan naar het nummer 078 78 78 50 (9 tot 19 uur op weekdagen) of surf naar www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket. Het Covid Safe Ticket  wordt dan naar je thuis opgestuurd. De wachttijd tussen de bestelling en ontvangst is één week. Het callcenter van vaccinatiecentrum Baldemore kan je niet verder helpen met informatie over het Covid Safe Ticket.

Wil je het Covid Safe Ticket digitaal opvragen? Download dan de CovidSafeBE-app of surf naar Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om je ticket digitaal op te vragen, heb je je kaartlezer, elektronische identiteitskaart en je pincode nodig of een andere geactiveerde digitale sleutel, zoals bijvoorbeeld itsme.

Covid Safe Ticket dringend nodig?

Heb je dringend een Covid Safe Ticket nodig? Kom dan langs aan onze onthaal- en informatiebalies van ’t Getouw (Molenhoekstraat 2) en welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitslaan 24). Je kan er terecht van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur, maandag- tot en met woensdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur en op donderdagnamiddag van 13.30 tot 19 uur.

Opgelet: hiervoor heb je je identiteitskaart én je PIN-code van je identiteitskaart nodig! Weet je die niet meer? Dan kan je enkel aan de onthaal- en informatiebalie van ’t Getouw terecht om een nieuwe PIN-code aan te vragen. Als je je PUK-code nog weet, kan je je PIN-code ter plaatse laten aanpassen.

Heb je de PUK-code niet meer? Je kan je PIN en PUK-code aanvragen aan de onthaal- en informatiebalie van 't Getouw of zelf online aanvragen via www.ibz.rrn.fgov.be/nl/identiteitsdocumenten/eid/aanvraag-pincode/

Wil je je nog laten vaccineren?

Eén van de manieren om een Covid Safe Ticket te krijgen, is je laten vaccineren. Ben je dat nog niet en wil je je vaccinatie nu alsnog in orde maken? Bel dan naar het callcenter van ons vaccinatiecentrum op het nummer 014 38 90 47.

Meer info: informatie- en onthaalbalie, 014 33 07 11, 2400@gemeentemol.be