Het ‘Unizo Winkelhierlied’ van Ronny Mosuse gelanceerd in MooiMol!

donderdag 28 oktober 2021

Op donderdag 28 oktober werd het ‘Unizo Winkelhierlied’ voor de eerste keer in onze gemeente gespeeld. Onze gemeente werd gekozen als een van de vijf gemeenten die het het mag lanceren. Het lied werd geschreven en gecomponeerd door Ronny Mosuse. Onze handelaars lenen bovendien ook hun etalageramen uit om de tekst  te etaleren. Unizo wil met de boodschap in de tekst meer lokale shoppers bereiken, want lokaal shoppen is nog nooit zo belangrijk geweest.

Noem het gerust winkelhieren als je volgende keer aankopen gaat doen in de lokale winkelstraat of online shop van je buurtwinkel. Want wie winkelhiert kiest er bewust voor om geld uit te geven in een zaak van bij ons. De lokale gemeenschap krijgt het immers terug. Wist je dat je je buurman een job kan bezorgen of de voetbalploeg onrechtstreeks sponsort?

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be