Naar inhoud
Gemeente Mol

Zitdag FOD sociale zekerheid voor personen met een beperking op 16 november

0610 zitdag personen met beperking
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 25 oktober 2021

Op dinsdag 16 november van 10 tot 12 uur vindt de zitdag van de FOD sociale zekerheid voor personen met een beperking plaats in het Sociaal Huis op welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitslaan 24). Normaal gaat de zitdag door op de eerste maandag van de oneven maand. 1 november is een feestdag, daarom vindt de zitdag plaats op dinsdag 16 november. Je maakt vooraf een afspraak via evi.breugelmans@minsoc.fed.be. Lukt het niet via mail? Bel de dienst seniorenplus via 014 33 16 00.

Bij de zitdag van de Federale Overheidsdienst(FOD) sociale zekerheid – personen met een beperking terecht voor onder andere vragen over:

  • medische erkenning van beperking
  • inkomensvervangende tegemoetkoming
  • integratietegemoetkoming
  • parkeerkaart en verminderingskaart voor het openbaar vervoer.

Maak een afspraak

Maak vooraf een afspraak via evi.breugelmans@minsoc.fed.be. Lukt het niet via mail? Bel dan de dienst seniorenplus op 014 33 16 00.

Waar en wanneer?

In onze gemeente gaat de zitdag door op de eerste maandagnamiddag in de oneven maanden van 14 tot 15 uur. Omdat maandag 1 november een feestdag is, vindt de eerstvolgende zitdag plaats op dinsdag 16 november van 10 tot 12 uur.

Kan je niet langskomen tijdens de zitdag of wil je sneller een antwoord? Je bent na afspraak welkom op elke zitdag die plaatsvindt in de provincie Antwerpen. Een overzicht van de zitdagen en contactpersonen vind je op https://handicap.belgium.be/docs/nl/zitdagen-vlaanderen-brussel.pdf 

Meer info: