Naar inhoud
Gemeente Mol

Gezocht: ‘kampioenen 2021’ en ‘sportlaureaten 2020-2021’. Nomineer je kandidaat!

DSC_0467
dinsdag 19 oktober 2021

Elk jaar huldigt de sportraad de beste sportlui van het afgelopen jaar. Volgend jaar huldigen we daarnaast opnieuw onze sportlaureaten. Samen met de sportraad zoeken we dé sportfiguur van onze gemeente, de jeugdsportclub, jeugdtrain(st)er van het jaar, sportclub, sportverdienste, meest beloftevolle jongere en G-sporter. Nomineer jouw kandidaat vóór 1 december via www.gemeentemol.be/e-loket en surf naar ‘Sportlaureaten 2021’. Kies het juiste formulier en vul het in.

Ken jij een geweldige jeugdtrain(st)er die er elke week staat voor zijn of haar spelers? Is er iemand binnen jouw club die een fantastische prestatie leverde? Grijp je kans en nomineer jouw kandidaat.

Nomineer jouw kandidaat

Surf naar www.gemeentemol.be/e-loket en ga naar ‘Sportlaureaten 2021’. Kies het juiste formulier, vul het in en verstuur het. Iedereen mag één of meerdere kandidaten nomineren. Je kan je kandidaat nomineren tot 1 december. De formulieren zijn ook verkrijgbaar op de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20.

Huldiging sportlaureaten

De huldiging van de sportlaureaten vindt plaats op vrijdag 4 februari 2022 in Schouwburg Rex. Alle genomineerden worden hiervoor uitgenodigd.

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, sportactiviteiten@gemeentemol.be