Gezocht: jobstudenten verzorging voor weekendwerk woonzorgcentrum Ten Hove

maandag 18 oktober 2021

Het gemeentebestuur zoekt drie jobstudenten verzorging voor weekendwerk in woonzorgcentrum Ten Hove. Interesse? Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bewoners. Je draagt bij tot het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. Je bent bereid om één weekend om de drie weken in shiften te werken.

• Je bent minstens 18 jaar oud
  • Je studeert momenteel in het 6de of 7de jaar beroeps secundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg
    • OF je studeert voor verpleegkundige
    • OF alle gelijkgestelde diploma’s.

Interesse?

Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier en voeg volgende documenten toe:

• je cv;
  • een bewijs van inschrijving in de gevraagde studierichting.

De tewerkstelling verloopt via het interimkantoor Asap interim.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be