Naar inhoud
Gemeente Mol

Samen met je baby of peuter zwemmen bij Vita Den Uyt? Zet je op de wachtlijst!

1310 Samen met je baby of peuter zwemmen bij Vita Den Uyt_Zet je op de wachtlijst
donderdag 14 oktober 2021

UPDATE: na dit bericht dienden jullie massaal aanvragen in voor de lessen ouder-kindzwemmen. Hierdoor sloot Vita Den Uyt de wachtlijst opnieuw. Zodra er weer plaatsen vrijkomen, passen we de communicatie aan.

Vanaf donderdag 14 oktober kan je je opnieuw op de wachtlijst zetten voor ouder-kindzwemmen bij Vita Den Uyt. De zwemschool heropent de wachtlijst na een zeer drukke periode met (te) veel aanvragen. Wil je meedoen aan het babyzwemmen, peuterzwemmen of ukkepukzwemmen? Surf dan naar Vita Den Uyt > Zwemschool en doe onderaan je aanvraag voor Ouder & Kind.

Je wil je kind al van jongs af aan gewend maken aan water? Je kan hierbij hulp gebruiken van ervaren lesgevers, die jullie begeleiden en leuke oefeningen aanreiken? Dan is ouder-kindzwemmen echt iets voor jullie!

Ouder-kindzwemmen

De zwemschool van Vita Den Uyt biedt drie vormen van ouder-kindzwemmen aan:

  • Babyzwemmen: voor baby’s tussen 6 maanden en 1,5 jaar
  • Peuterzwemmen: voor peuters tussen 1,5 en 2,5 jaar
  • Ukkepukzwemmen: voor kleuters tussen 2,5 en 3,5 jaar

De lessen gaan door op zaterdagvoormiddag, om 9 of om 9.40 uur. De groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen. Een reeks bevat 4 lessen van 30 minuten per week, en kost 35 euro.

Wachtlijsten

Na de nieuwe opstart van de zwemschool in september konden veel kinderen inschuiven in de verschillende lessenreeksen. Daardoor zijn een aantal wachtlijsten kort genoeg om kinderen opnieuw toe te laten. We geven hieronder een stand van zaken:

  • Ouder-kindzwemmen: open vanaf donderdag 14 oktober, gesloten sinds 19 oktober
  • Fase 1 (eendje, zeepaardje, pinguïn): wachtlijst nog gesloten
  • Fase 2: wachtlijst ‘zeehond’ gesloten, wachtlijst ‘waterschildpad’ en ‘dolfijn’ geopend
  • Fase 3 (otter, haai, orka): wachtlijst geopend
  • Genormeerd zwemmen: wachtlijst gesloten
  • Volwassenzwemmen: wachtlijst geopend

Hoe inschrijven op wachtlijst?

Ouders die zich op de wachtlijst willen zetten, surfen naar de website van Vita Den Uyt en kiezen daar voor ‘Zwemschool’. Onderaan kan je je aanvraag in orde brengen. Kies voor ‘Ouder & Kind’, duid de juiste groep aan en geef een aantal persoonsgegevens door. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be, www.vita-denuyt.be