Naar inhoud
Gemeente Mol

Staat jouw vereniging al op www.mooimolverenigt.be?

Verenigingen
dinsdag 12 oktober 2021

Het gemeentebestuur vraagt aan elke Molse vereniging om te controleren of zij al op de gloednieuwe verenigingenwebsite staan. Op www.mooimolverenigt.be laten we met trots zien welke verenigingen onze gemeente in huis heeft. Elke Molse vereniging is welkom op de gloednieuwe website, je kan zelf eenvoudig je vereniging aanmaken of je gegevens aanpassen. Veel verenigingen kregen automatisch al een plekje op de website, maar kunnen zeker nog wat beeldmateriaal en extra info gebruiken. Kijk dus zeker na of en hoe je vereniging op de website staat voor 1 november, dan staat de grote lancering op de planning!

Na een bevraging bij onze verenigingen over de heropstart na corona, kwamen buiten financiële uitdagingen ook andere bezorgdheden naar boven. Jammer genoeg heeft de coronacrisis ook geleid tot leden die afhaken. Het is voor elke club dan ook essentieel om verloren leden zo snel mogelijk terug te winnen én om nieuwe leden te kunnen aanspreken en overtuigen. Als gemeentebestuur zetten we daarom in op promotie en communicatie. Met de gloednieuwe verenigingenwebsite www.mooimolverenigt.be krijgt elke vereniging de kans om zichzelf te presenteren aan het grote publiek. Met een uitgebreide promotiecampagne online en offline zullen we de website en de talrijke mogelijkheden van onze verenigingen ruim onder de aandacht brengen bij onze inwoners.

Aanmelden www.mooimolverenigt.be
Wil je graag een vereniging aanmaken? Klik dan rechtsboven op ‘vereniging toevoegen’ en vul je e-mailadres in. Als je gegevens van een vereniging wil wijzigen, klik je op de pagina van jouw vereniging op ‘beheer je vereniging’.

Als je registratie goedgekeurd is, ontvang je een mail met een link waarmee je de aanpassingen kan doorvoeren. Daarna moet je nooit meer registreren.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be