Kom je krant of tijdschrift lezen in Coffeebar ’t Getouw tijdens sluiting bib

krant coffeebar
woensdag 6 oktober 2021

Van woensdag 6 tot en met woensdag 20 oktober kan je je dagverse krant of tijdschrift elke dag, behalve zondag, tussen 9 en 12 uur komen lezen in Cofeebar ’t Getouw (Molenhoekstraat 2). In deze periode krijgt de bib een volledig nieuw softwaresysteem en is ze dus ook gesloten. Vanaf donderdag 21 oktober ben je opnieuw welkom in de bib.

De bib werkt nauw samen met zes andere bibliotheken uit de buurt onder de naam Stuifzand. Hierdoor wordt ook het reglement aangepast. Als je in onze gemeente lid bent, ben je vanaf 21 oktober ook automatisch lid in Balen, Dessel, Retie, Geel, Laakdal en Meerhout!

Coffeebar ‘t Getouw

De ruimte is in de voormalige Coffeebar ’t Getouw (Molenhoekstraat 2). De naam is behouden, maar spijtig genoeg serveren we geen koffie of andere dranken.

Wat met mijn geleende materialen?

De bib verdubbelt elke uitleentermijn. We kunnen tijdens de sluiting geen materialen innemen, dus laten we je extra lang genieten van je uitleningen. Wil je tijdens de sluiting toch boeken inleveren, dan kan dit vanaf donderdag 14 oktober via het inleverluik.

Feest

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober vieren we feest. In elke bib is er die dag van alles te beleven. Het programma vind je hier.

Archief

Het gemeentelijk archief blijft wél publiek toegankelijk. Er kan geen materiaal uitgeleend worden.

Meer info: bibliotheek, 014 33 07 64, bibliotheek@gemeentemol.be