GIBBO Galbergen zoekt leraar beroepsgerichte vorming Mechanica

mechanica
woensdag 6 oktober 2021

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leraar beroepsgerichte vorming (BGV) Mechanica voor het schooljaar 2021-2022 voor een zo snel mogelijke indiensttreding. Registreer je via www.mol.sgpool.be en solliciteer zo snel mogelijk via e-mail naar directie.gibbo@gemeentemol.be.

Als leraar BGV Mechanica OV3 + OV2 in het buitengewoon secundair onderwijs bezit je volgende competenties:

• Je bent leergierig en flexibel
  • Je bent enthousiast en creatief om met onze doelgroep aan de slag te kunnen gaan
  • Je bent communicatief en je deelt informatie met de verschillende betrokken partijen
  • Je stelt een handelingsplan op met doelen op maat van elke jongere, in overleg met alle betrokken partijen
  • Je bent een teamspeler, zowel op school als bij partners waarmee we samenwerken
  • Ervaring in het buitengewoon onderwijs is een pluspunt
  • Ervaring in lastechnieken is een pluspunt

Ons aanbod

Het gaat om een deeltijdse opdracht van in totaal 14/24e leraar BGV Mechanica OV3/OV2, met zo snel mogelijke indiensttreding, tot en met einde schooljaar.

Interesse?

• Vrij solliciteren!
  • Registreer je via www.mol.sgpool.be én mail je sollicitatiebrief, cv en diploma naar directie.gibbo@gemeentemol.be.
  • De directie en de technisch adviseur coƶrdinator (TAC) doen een eerste selectie op basis van ervaring en competenties.
  • Sollicitatiegesprekken gaan door in onderling overleg met de directeur.

Meer info: GIBBO Galbergen, 014 31 87 42, directie.gibbo@gemeentemol.be