Jouw vrijwilligers bedanken? Bestel voor 12 november gratis bedankkaartjes

Bedankt vrijwilligers

donderdag 7 oktober 2021

Zondag 5 december is de Internationale dag van de Vrijwilliger. De uitgelezen dag om jouw vrijwilligers eens uitgebreid te bedanken. Speciaal voor deze gelegenheid laat dienst samenlevingsopbouw voor het vijfde jaar op rij originele postkaartjes drukken. Heb je interesse? Bestel de gratis kaartjes voor 12 november via www.gemeentemol.be/bedankkaartvrijwilligers.

Dit jaar zorgt Debbie van Keulen, grafisch vormgeefster voor een verrassend bedankkaartje. Je kan de kaartjes vanaf 22 november afhalen aan de informatie- en onthaalbalie van welzijnssite Ten Hove (in gebouw Werkwinkel/Sociaal huis), Jakob Smitslaan 24 zodat je ze tijdig aan je vrijwilligers kan bezorgen.

Wegens succes herhaald
Vorig jaar bestelden maar liefst 94 verenigingen de bedankkaartjes. Samen vroegen ze 4.935 kaartjes aan om hun vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Met een splinternieuw ontwerp zet je ook dit jaar op 5 december je vrijwilligers in de bloemetjes.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Vrijwilligerscentrale Mol, Inne Dierckx, 014 33 16 16, inne.dierckx@gemeentemol.be