“Bijzonder jammer dat Zilvermeercross op 30 oktober niet doorgaat”

3009 Bijzonder jammer dat zilvermeercross niet doorgaat
vrijdag 1 oktober 2021

Het gemeentebestuur vernam van de organisatoren dat de Zilvermeercross – gepland op 30 oktober 2021 – dit jaar niet zal plaatsvinden. De organisatie hoopt alsnog op een comeback in 2022 of de jaren nadien.

We betreuren het enorm dat dit fraaie sportspektakel dit jaar niet plaatsvindt op het prachtige Zilvermeer. Als gemeentebestuur hebben we de organisatoren de afgelopen jaren op alle mogelijke manieren ondersteund om de Zilvermeercross te laten uitgroeien tot een vaste waarde op de veldritkalender. Met Mathieu Van der Poel en Wout Van Aert als winnaar van de twee laatste edities heeft de Zilvermeercross een prachtige erelijst. Bijzonder mooie hoogtepunten waren eveneens het WK Masters en het BK Elite in 2013.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be