Naar inhoud
Gemeente Mol

Allerlaatste kans op volledige vaccinatie: bel ons vóór zaterdag 25 september

vaccinatie
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 23 september 2021

Inwoners van Baldemore (vanaf 12 jaar) die nog niet of niet volledig gevaccineerd zijn, hebben nog één allerlaatste kans om alsnog twee Pfizer-vaccins te krijgen in ons vaccinatiecentrum. Wil jij nog gevaccineerd worden? Bel dan vóór zaterdag 25 september naar het callcenter van het vaccinatiecentrum op 014 38 90 47.

Inwoners die nog niet gevaccineerd zijn, moeten op zaterdag 25 september de eerste prik krijgen om het volledig schema te doorlopen met een tweede prik op zaterdag 16 oktober. Inwoners die al een eerste prik Pfizer hebben gehad maar nog geen tweede, kunnen hiervoor een afspraak maken voor 25 september, 6 oktober of 16 oktober. Deze drie data zijn de allerlaatste prikmomenten in ons huidig vaccinatiecentrum. Wat de toekomst nadien brengt, weten we nog niet. We hopen hierover zo snel mogelijk verdere informatie te ontvangen van de Vlaamse overheid.

Nog dagelijks afspraken gemaakt

Het callcenter van ons vaccinatiecentrum ontvangt nog dagelijks telefoons van inwoners die alsnog gevaccineerd willen worden. Zaterdag 25 september is écht de allerlaatste kans om een afspraak te maken. Bel dus vóór zaterdag naar het callcenter op 014 38 90 47 als je nog een afspraak wil. 

Wat met eerste prikken AstraZeneca?

Ons vaccinatiecentrum kan enkel nog Pfizer-vaccinaties toedienen. Voor inwoners die een eerste prik AstraZeneca gekregen hebben, hebben we op dit moment geen tweede prikmoment.

Meer info: vaccinatiecentrum Baldemore, 014 38 90 47, www.vaccinatiecentrumbaldemore.be