Vrijwillige chauffeurs gezocht voor aangepast vervoer met zorgbehoevenden

1409 vrijwillige chauffeurs aangepast vervoer
maandag 20 september 2021

De dienst seniorenplus zoekt vrijwillige chauffeurs voor het aangepast vervoer van zorgbehoevende personen. Ben je vlot in de omgang met personen met een beperking en heb je wekelijks wat vrije tijd? Contacteer dan de dienst seniorenplus verantwoordelijk voor het aangepast vervoer via 014 33 15 68 of mail naar vervoer@gemeentemol.be.

De dienst seniorenplus voorziet elke dag aangepast vervoer voor personen met een beperking. De chauffeur van de aangepaste wagen zorgt ervoor dat de personen op hun bestemming geraken. De dienst zoekt extra chauffeurs.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent vlot in de omgang met zorgbehoevende personen.
  • Je hebt wekelijks wat vrije tijd.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je wil rijden met de aangepaste wagen (Volkswagen Caddy maxi).
  • Je bent in goede conditie.
  • Je kan een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen.
  • Je voorziet in je eigen vervoer naar de dienst seniorenplus op welzijnssite Ten Hove.
  • Je bent telefonisch en via mail bereikbaar.

Wat bieden jou?

• Je werkt in een gemotiveerd team van vrijwilligers.
  • Je krijgt de nodige ondersteuning van de medewerkers op de dienst seniorenplus.
  • Je wordt elk jaar uitgenodigd op de vrijwilligersbedankdag.
  • Je ontvangt drank-/eetbonnetjes die je kan gebruiken in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove.
  • Je werkt in een flexibel systeem waarbij je zelf bepaalt op welke momenten je ritten rijdt.
  • Enkele keren per jaar organiseren we een vergadering met een hapje en een drankje. Hierop vertellen we wat er leeft, tonen we cijfermateriaal en wisselen we tips en ervaringen uit.
  • Jaarlijks organiseren we een gezellig teammoment en een vorming.

Interesse?

Neem contact op met de dienst seniorenplus, verantwoordelijk voor het aangepast vervoer, via 014 33 15 68 of via mail op vervoer@gemeentemol.be. We nodigen je uit voor een gesprek en maken samen de nodige afspraken.

Meer info: dienst seniorenplus - vervoer, 014 33 15 68, vervoer@gemeentemol.be