Naar inhoud
Gemeente Mol

Cultuurcentrum ’t Getouw start nieuw filmseizoen op woensdag 15 september

0909 start filmseizoen cc 't getouw
vrijdag 10 september 2021

Cultuurcentrum ’t Getouw start op woensdag 15 september opnieuw met filmvertoningen. De eerste film op de agenda is ‘De slak en de walvis’, een nederlands gesproken film voor kinderen vanaf 4 jaar. De filmvertoningen vinden telkens plaats in Zaal ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. Je kan je tickets vooraf bestellen via www.getouw.be of aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Volwassenen betalen 6 euro, wie jonger is dan 23 betaalt 3 euro. Ontdek welke films er nog zitten aan de komen op www.getouw.be.

Cultuurcentrum ’t Getouw verkoop voor de films genummerde plaatsen. Bij filmvertoningen gaat de kassa open vanaf een half uur voor aanvang van de vertoning. De film ‘De slak en de walvis op woensdag 15 september begint om 14 uur. Het einde is voorzien om  14.50 uur.

Prijzen

Basisprijs: 6 euro

Jongeren (-23 jaar): 3 euro

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)

Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro. De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop. Te koop aan de ticketbalie of op www.getouw.be

 

Filmabonnement

Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot de regulieren filmvertoningen van het cultuurcentrum. Te koop aan de ticketbalie of op www.getouw.be.

Vertoningen

De filmvertoningen vinden plaats in Zaal ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. Er wordt in de zaal geen eten en drinken toegelaten. Bij filmvertoningen op maandag- en donderdagavond zorgt een team enthousiaste vrijwilligers voor de uitbating van het cultuurcafé van ’t Getouw. Je kan er terecht van 19.15 tot 23.20 uur.

Programma September - oktober

15 september (14 uur): De slak en de walvis (voor iedereen vanaf 4 jaar)

16 september (20 uur): Drunk

23 september (20 uur): The Invisible Life of Euridice Gusmão

30 september (20 uur): Eté 85

4 oktober (20 uur): Docu op maandag: For Sama

7 oktober (20 uur): The Man Who Sold His Skin

13 oktober (14 uur): Zussen (voor iedereen vanaf 6 jaar)

14 oktober (20 uur): Sons of Philadelphia

21 oktober (20 uur): Nomadland

28 oktober (14 uur en 20 uur): Minari

Blijf op de hoogte

Benieuwd welke films er de komende maanden op het programma staan? Raadpleeg de filmprogrammatie op www.getouw.be. Of beter nog, schrijf je in op onze filmnieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwe programmatie in je mailbox.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be