Naar inhoud
Gemeente Mol

Ontdek je schrijftalent in nieuwe opleiding ‘Schrijver, literaire non-fictie'

knip1
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 26 augustus 2021

Vanaf september biedt onze Academie voor Muziek en Woord de opleiding ‘Schrijver optie Literaire non-fictie’ aan. De opleiding focust voornamelijk op autobiografisch en biografisch schrijven. Hou je van schrijven? Droom je er misschien van om ooit een boek te publiceren? Kom dan uit je kot voor dit nieuwe kunstaanbod! Informeer jezelf of schrijf meteen in via www.amwmol.be/inschrijven. Naast een boeiende opleiding krijg je er een cultuurcheque bovenop om ook buiten de muren van de academie te genieten van kunst en cultuur.

De nieuwe opleiding ‘Schrijver, literaire non-fictie’ is de tweede schrijfopleiding die de Academie Muziek en Woord aanbiedt. De opleiding gaat door op zaterdagvoormiddag van 9.30 tot 12.30 uur. De opleiding ‘Schrijver, proza’ blijft bestaan en gaat net zoals vorig schooljaar door op dinsdagavond van 18.30 tot 21.30 uur.

Wie meer informatie wenst over de schrijfopleidingen kan terecht bij de leerkracht Schrijven, Ingeborg Manshoven: ingeborgmanshoven@hotmail.com of 0476 28 91 99.

Inschrijven

Inschrijven voor het opleidingsaanbod van de Academie voor Muziek en Woord doe je via www.amwmol.be/inschrijven. Je kan online inschrijven of na afspraak op het secretariaat van de academie, Guido Gezellestraat 31 A.

Kom uit je kot voor ons kunstaanbod

Na twee moeilijke academiejaren door de coronacrisis gaan onze academies het nieuwe schooljaar positief en vastberaden tegemoet. De slagzin ‘Uit je kot voor ons kunstaanbod! Kunst je mee?’ moet inwoners uit onze en omliggende gemeenten prikkelen om het opleidingsaanbod te bekijken. Met een gevarieerd aanbod en een gemotiveerd leerkrachtenteam staan beide kunstenacademies met frisse moed aan de start.

Wie dit jaar als leerling (opnieuw) inschrijft, krijgt gratis een cultuurcheque. Met deze cheque prikkelen we je om extra van kunst en cultuur te genieten in Cultuurcentrum ’t Getouw. Iedere student krijgt hiermee een mooie korting op alle voorstellingen en expo’s. Dus… Kom uit je kot voor ons kunstenaanbod! Kunst jij mee? Schrijf nu in.

Meer info: Academie voor Muziek en Woord, 014 31 38 21, amw@gemeentemol.be