Naar inhoud
Gemeente Mol

Ticketverkoop seizoen 2021-2022 Cultuurcentrum ’t Getouw start op 27 augustus

2308 ticketverkoop cc 't Getouw

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 24 augustus 2021

Vanaf vrijdag 27 augustus kan je tickets kopen voor alle voorstellingen en workshops van Cultuurcentrum ’t Getouw voor seizoen 2021-2022. Je kan hiervoor vanaf 9.30 uur terecht op www.getouw.be of het telefoonnummer 014 33 09 00. Vanaf zaterdag 28 augustus 9.30 uur kan je ook aan de ticketbalie in Schouwburg Rex (Smallestraat 2) je bestelling plaatsen. Opgelet: het Cultuurcentrum werkt dit jaar niet met een ticketloting! Als je zeker wil zijn van een plaats, wacht je dus best niet te lang om tickets te bestellen. Je vindt het volledige aanbod op www.getouw.be en in de programmabrochure. Alle activiteiten gaan door volgens de geldende coronamaatregelen.

Cultuurcentrum ’t Getouw kijkt optimistisch naar de toekomst. Na een sputterend cultuurjaar zijn we klaar om weer met volle teugen te genieten van live muziek, theater, comedy en zoveel meer. Het programma voor het nieuwe seizoen oogt bijzonder fraai. Heb je je keuze al gemaakt? Dan kan je vanaf vrijdag 27 augustus tickets bestellen.

Geen loting

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op last-minute coronamaatregelen, besloot het Cultuurcentrum om dit jaar niet te werken met een ticketloting. We starten dus onmiddellijk met een rechtstreekse ticketverkoop. Wacht daarom niet te lang met tickets te bestellen voor de activiteiten die je graag wil bijwonen. Bovendien geniet je nog tot en met dinsdag 21 september van onze voordelige vroegboekprijzen. Alle informatie over prijzen vind je op www.getouw.be en in de programmabrochure.

Maximumcapaciteit en coronamaatregelen

We volgen voor de zaalcapaciteit en andere maatregelen uiteraard strikt de richtlijnen die de hogere overheid heeft bepaald. Voor podiumvoorstellingen tijdens de maand september blijven mondmaskers verplicht en voorzien we nog steeds één lege stoel tussen de publieksbubbels. Dit geldt niet voor voorstellingen in onze foyer RElaX, die door de beperkte publiekscapaciteit zonder extra maatregelen kunnen doorgaan. Vanaf 1 oktober vervallen de maatregelen ook in onze grotere zalen. We houden dan nog wel rekening met een maximumcapaciteit van 500 plaatsen per voorstelling. Een covid safe ticket is niet verplicht. Mochten de richtlijnen in de loop van het seizoen nog wijzigen, passen we onze werking uiteraard aan.

Meer info:

  • Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be
  • Ticketbalie Rex, Smallestraat 2, vanaf zaterdag 28 augustus open van dinsdag tot zaterdag tussen 9.30 - 12.30 uur