Regionale cultuurwerking ‘Stuifzand’ zoekt projectmedewerker leesbevordering

maandag 12 juli 2021

Het regionaal samenwerkingsverband ‘Stuifzand zoekt een projectmedewerker leesbevordering. Het gaat over een voltijds contract (80% is bespreekbaar) voor bepaalde duur tot 31 augustus 2022. De hoofdplaats van tewerkstelling is Stuifzand, Werft 30B in Geel. Interesse? Stuur je kandidatuur uiterlijk 16 augustus om 12 uur via mail naar cultuur@stuifzand.be.

Voor ons bibcollectief Stuifzand, het partnerschap van 7 bibliotheken, zoeken we een projectmedewerker leesbevordering. Een projectmedewerker die het project LeesLAB – een ‘Lezen op school’-project van de Vlaamse overheid – mee tot een goed einde brengt.

Meer info over de vacature vind je in het vacaturebericht.

Aanbod

• Je komt in dienst van projectvereniging Stuifzand (formeel Cultuurnetwerk Kempen) in een enthousiast en warmhartig team. Daarnaast werk je nauw samen met de zeven bibliotheken van Stuifzand.
  • Een tijdelijk contract tot 31 augustus 2022 in een voltijdse functie (80% is bespreekbaar).
  • De bruto-aanvangswedde stemt overeen met de weddeschaal B1-B3, aangevuld met maaltijdcheques.
  • Er kan maximum 10 jaar relevante ervaring ingebracht worden voor de berekening van de anciënniteit.
  • Vergoeding van het gebruik van de eigen wagen voor dienstverplaatsingen.
  • Fietsvergoeding
  • Hoofdplaats van tewerkstelling is Stuifzand, Werft 30B in Geel, maar flexplekken in de Stuifzandbibliotheken zijn mogelijk.

Voorwaarden

• Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer om je vlot te verplaatsen in de regio.
  • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in onderwijs, educatie of vorming.

Interesse?

Solliciteren doe je ten laatste op 16 augustus, 12 uur via e-mail naar cultuur@stuifzand.be.

Je kandidatuur omvat:

• een motivatiebrief
  • een recent cv
  • een opdracht: een brief gericht aan ouders waarin je hen overtuigt om met de kinderen regelmatig naar de bib te gaan (maximum één A4)
  • een afschrift van het gevraagde diploma, eventueel aangevuld met relevante extra diploma’s

Wanneer er meer dan 8 kandidaten zijn die een volledige kandidatuur indienen én aan de gevraagde voorwaarden voldoen, wordt er een preselectie gehouden op basis van cv, motivatiebrief en opdracht. We nodigen de geselecteerde kandidaten uit voor de mondelinge proef op 23 augustus in de voormiddag.

Meer info: Stuifzand, Kim Nevelsteen, 0473 55 00 27, cultuur@stuifzand.be