Naar inhoud
Gemeente Mol

Filmpje toont aanbod kunstacademies. Kom jij uit je kot voor ons kunstaanbod?

knip
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 2 juli 2021

In slechts 13 minuten tijd maak je online kennis met het aanbod van de Academie voor Beeldende Kunsten en de Academie voor Muziek en Woord. Het filmpje maakt duidelijk welke kunstdisciplines de academies aanbieden. Je merkt het onmiddellijk: er is voor elk wat wils. Heb jij zin om je volgend schooljaar onder te dompelen in een creatief bad? Kom dan uit je kot voor ons kunstaanbod en schrijf meteen in!

Kom uit je kot voor ons kunstaanbod. Kunst jij mee? Bekijk hier het filmpje en maak kennis met de academies. Iets gevonden dat je aanspreekt? Schrijf dan online in voor een studierichting naar keuze:

  • Academie voor Muziek en Woord: mijnacademie.be/GAMWMOL/
  • Academie voor Beeldende Kunsten: mijnacademie.be/GABKMOL/

Als online inschrijven niet lukt, dan kan je vanaf 22 augustus contact op nemen met het secretariaat

Opleidingsaanbod

  • Academie voor Muziek en Woord

Onze Academie voor Muziek en Woord heeft een divers aanbod aan opleidingen in de aanbieding. Klassiek of hedendaags, swingend of ingetogen,… het kan allemaal.

Nieuw dit jaar is de opleiding ‘Musical’. Deze wordt voor het eerst ingericht en mag nu al op heel wat interesse rekenen. Musical is één van de optie(s) bij uitstek die de verschillende domeinen (dans, woord/tekst, muziek) binnen de academie verbindt en crossovers extra kan versterken.

Ook de populaire opleiding ‘DJ en muziekproductie’ staat opnieuw op het programma. Jongeren tussen 12 en 14 jaar volgen binnen deze richting drie lesuren per week. Voor hen is de cursus een combinatie van DJ en Muziekproductie. Wie ouder is dan 15 jaar volgt wekelijks twee lesuren. Zij kiezen uit DJ, Muziekproductie Electronics of Muziekproductie Acoustics.

  • Academie voor Beeldende Kunsten

Bij onze Academie voor Beeldende Kunsten maak je een keuze uit talrijke studierichtingen: van schilderkunst tot textiele kunst, van levend model tot mediakunst. Wie niet goed weet wat kiezen, is welkom in het oriëntatieatelier. Ook het jeugdatelier voor kinderen en het kunstlab voor jongeren staan traditiegetrouw weer op het programma.

Meer info:
Academie voor Muziek en Woord, 014 31 38 21, amw@gemeentemol.be, www.amwmol.be

Academie voor Beeldende Kunsten, 014 33 07 96, directieabk@gemeentemol.be, www.abkmol.be