Naar inhoud
Gemeente Mol

Cultuurprogramma ‘t Getouw seizoen 2021-2022 online vanaf maandag 5 juli

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 1 juli 2021

Vanaf maandag 5 juli staat het nieuwe programma van Cultuurcentrum ’t Getouw online. Op www.getouw.be vind je dan alle voorstellingen die het cultuurcentrum tijdens het seizoen 2021-2022 organiseert. Om tickets te bestellen, moet je nog even wachten. De ticketverkoop start op vrijdag 27 augustus.

Aan het begin van de zomervakantie pakt het cultuurcentrum uit met wat er het volgende seizoen op het programma staat. Het aanbod voor seizoen 2021-2022 bestaat deels uit voorstellingen die gepland waren voor het afgelopen seizoen maar omwille van de coronasituatie niet konden doorgaan. Daarnaast staan er ook heel wat nieuwe producties op het programma. Het cultuurcentrum maakt er opnieuw een erezaak van om een breed en kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen.

Tickets kopen

De ticketverkoop start op vrijdag 27 augustus om 9.30 uur via www.getouw.be of telefonisch op 014 33 09 00. Vanaf zaterdag 28 augustus kan je ook terecht aan de ticketbalie in Schouwburg Rex. Omwille van corona moest de timing voor de ticketverkoop dit jaar worden aangepast en is er geen ticketloting. Je kan meteen rechtstreeks tickets aankopen. We raden je aan om snel te bestellen voor de voorstellingen die je zeker wil bijwonen.

Voorstellingen in veilige omstandigheden

Bij het organiseren van onze voorstellingen houden we uiteraard rekening met de geldende maatregelen. Achter de schermen voorzien we verschillende scenario’s met betrekking tot maximaal aantal bezoekers, afstand bewaren,… en stemmen we onze ticketverkoop hierop af. De meest actuele maatregelen kan je steeds terugvinden op www.getouw.be.

PARKOER, een zomer vol cultuur

Ook deze zomer stillen we je culturele honger met een uitgebreid aanbod podiumvoorstellingen en films in openlucht, op de binnenkoer van De Zwaan. Je vindt een overzicht van alle activiteiten op www.getouw.be/parkoer. Reserveer nog snel je plaats!

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be