Naar inhoud
Gemeente Mol

Aanpassing Vita Den Uyt: reserveren verplicht, tijdsblokken vanaf 11 uur weg

zaterdag 26 juni 2021

Zwembad Vita Den Uyt past de zomerwerking aan en schrapt alle tijdsblokken vanaf 11 uur. Je moet nog steeds een plaats reserveren, maar vanaf 11 uur geldt je ticket voor de hele dag – niet langer voor één of meerdere tijdsblokken. Ochtendzwemmers reserveren nog steeds een tijdsblok zodat de combinatie met clubzwemmen veilig kan blijven verlopen. Verder verruimt Vita het aantal bezoekers naar 2.000 personen per dag. Reserveren blijft altijd verplicht om lange wachtrijen aan de kassa en daarbij horende risico’s op besmetting te voorkomen. Boek dus snel een plaats via www.vita-denuyt.be

Eerder deze week communiceerden Vita Den Uyt en het gemeentebestuur de aangepaste zomerwerking. Hierin spraken we van reserveren voor tijdsblokken. Ondertussen kregen we meer informatie over de coronamaatregelen via het ministerieel besluit. Op basis van deze richtlijnen versoepelt Vita Den Uyt de zomerwerking.

Tijdsblokken enkel nog voor ochtendzwemmen

Vanaf 11 uur vallen alle tijdsblokken weg. Als je vanaf dan een plaats reserveert, kan je blijven tot 21 uur. Voor de ochtendzwemmers behoudt Vita wél tijdsblokken. Zo houden ze overzicht over het aantal zwemmers, in combinatie met het clubzwemmen. ’s Ochtends reserveer je dus een plaats tussen

  • 6.30 en 8.30 uur (dinsdag en donderdag)
  • 9 en 10.30 uur

Reserveren blijft altijd verplicht!

Vita Den Uyt laat 2.000 bezoekers per dag toe. Bij elk bezoek moet je vooraf een plaats reserveren. Dit geldt ook voor bezoekers met een beurtenkaart/abonnement of sportievelingen die baantjes willen zwemmen. Op die manier vermijden we wachtrijen aan de kassa en beperken we de risico’s op eventuele besmetting.

Reserveren doe je online via vitamol.recreatex.be. Heb je al een profiel? Meld je aan en reserveer een plaats via het tabblad ‘Tickets’. Zonder profiel kan je tickets kopen als gast door een aantal persoonsgegevens in te voeren.

Je betaalt meteen online bij je reservatie. Wil je vrijetijds- of sportcheques gebruiken? Kies dan bij je online reservatie voor de optie ‘later betalen’ en reken af aan de balie.

Let op!

Schreef je in voor een ‘zomer’activiteit, dan heb je automatisch ook een inkomticket voor het zwembad. Je moet dan niet meer reserveren voor een tijdsblok.

Lukt het niet om online te reserveren? Bel dan naar 014 39 19 30 of mail naar mol@vitagroep.be.

Coronamaatregelen in en rond de zwembaden

Verder gelden volgende maatregelen bij Vita Den Uyt:

  • Je volgt het eénrichtingsverkeer in de kleedkamers binnen. In de zwemhal en buiten is dit niet meer van toepassing.
  • Je mag opnieuw de voetbadjes gebruiken als in- en uitgang.
  • De ligstoelen van het buitenbad zijn opnieuw beschikbaar.
  • Mondmaskers zijn verplicht van de inkom tot aan de kleedkamers, maar niet meer in de zwemhal.
  • Je kan nog geen lockers gebruiken.
  • Vita Den Uyt zorgt voor optimale verluchting in het binnenbad.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be, www.vita-denuyt.be