Gemeentebestuur zoekt halftijdse en deeltijdse zorgkundige

donderdag 24 juni 2021

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse en een deeltijdse (75%) zorgkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove, niveau C1-C2. Het gaat over contracten voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

In woonzorgcentrum Ten Hove bieden we binnen een huiselijke en gezellige omgeving zorg op maat. Onze bewoners wonen in kleine leefgroepen op verschillende afdelingen. We huisvesten onze bewoners op de afdeling op basis van hun fysieke, psychische of sociale zorgbehoefte. In totaal zijn er vier afdelingen waar telkens 32 bewoners leven. Op elke afdeling worden andere accenten gelegd in de zorgverlening. Om deze zorg op maat te bieden, hechten we veel belang aan de inzet van voldoende verpleegkundigen, zorgkundigen, teamassistenten, paramedici en personeel voor het was- en poetsbeheer op elke afdeling.

Samen met een team van verpleegkundigen en zorgkundigen sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Af en toe kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

• Een aantrekkelijk salaris volgens barema, niveau C met salarisschaal C1-C2
  • Een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via ‘Benefits at work’
  • Relevante ervaring uit de privésector wordt meegenomen in de berekening van je anciënniteit
  • Tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat je als zorgkundige een belangrijke taak vervult binnen de zorg op maat van onze bewoners
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

• een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

of

• alle gelijkgestelde diploma’s

én

• het visum van zorgkundige

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in op de website www.gemeentemol.be/vacatures. Voeg zeker je curriculum vitae en een scan of foto van je diploma en visum als zorgkundige toe.

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be