Gemeentebestuur zoekt halftijdse verpleegkundige voor bepaalde duur

donderdag 24 juni 2021

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse verpleegkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove in niveau B of C met salarisschaal BV1-BV3 of C3-C4. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor drie maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

In woonzorgcentrum Ten Hove bieden we binnen een huiselijke en gezellige omgeving zorg op maat. Onze bewoners wonen in kleine leefgroepen op verschillende afdelingen. We huisvesten onze bewoners op de afdeling op basis van hun fysieke, psychische of sociale zorgbehoefte. In totaal zijn er vier afdelingen waar telkens 32 bewoners leven. Op elke afdeling worden andere accenten gelegd in de zorgverlening. Om deze zorg op maat te bieden, hechten we veel belang aan de inzet van voldoende verpleegkundigen, zorgkundigen, teamassistenten, paramedici en personeel voor het was- en poetsbeheer op elke afdeling.

Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging van de bejaarden. Je zoekt en hanteert de beste verpleegmethoden voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Je werkt in een volcontinu systeem, met vroege en late shiften en weekendshiften. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Af en toe kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Ons aanbod

• Een aantrekkelijk salaris volgens barema, niveau B of C met salarisschaal BV1-BV3 of C3-C4
  • Eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen
  • Een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via ‘Benefits at Work’
  • Relevante ervaring uit de privésector wordt meegenomen in de berekening van je anciënniteit
  • Tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat je als zorgkundige een belangrijke taak vervult binnen de zorg op maat van onze bewoners
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

Jouw profiel

Je bent een teamspeler en zorgt voor een duidelijke doorbriefing van informatie naar de collega’s die jouw dienst opvolgen. Aan de andere kant kan je ook zelfstandig werken. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid om in shiften te werken en om één weekend op de twee te werken.

Om deel te nemen aan de aanwervingsprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Houder zijn van de beroepstitel van (gegradueerd of bachelor) verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een visum van verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld, master in de verpleegkunde) (niveau B) of beschikken over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) (niveau C) of het diploma van ‘gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5’ (niveau C).

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in op de website www.gemeentemol.be/vacatures. Voeg zeker je curriculum vitae en een scan of foto van je diploma en visum als zorgkundige toe.

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be