Naar inhoud
Gemeente Mol

Deze zomer zwemmen bij Vita Den Uyt? Reserveer altijd vooraf je plaats!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 23 juni 2021

Wie vanaf 28 juni wil zwemmen bij Vita Den Uyt moet altijd eerst een plaats reserveren in één van de tijdsblokken. Dit geldt ook voor inwoners met een beurtenkaart/abonnement of sportievelingen die baantjes willen zwemmen. Reserveren doe je online via vitamol.recreatex.be. Wil je deelnemen aan de ‘zomer’activiteiten in en rond het zwembad? Stuur dan een e-mail naar mol@vitagroep.be. Je vindt het aanbod op www.vita-denuyt.be/activiteitenkalender. Bij elke ‘zomer’activiteit hoort automatisch ook een inkomticket voor het zwembad, je moet dan geen tijdsblok meer reserveren.

Door de coronamaatregelen voert Vita Den Uyt opnieuw een aangepaste zomerwerking in met tijdsblokken, zoals vorige zomer. Zo behouden de medewerkers overzicht over het maximumaantal toegelaten bezoekers. Bovendien is er op deze manier tijd om tussendoor grondig te ontsmetten.

Openingsuren zwembaden

In de zomermaanden opent Vita Den Uyt zowel het binnen- als het buitenbad. Je kan komen zwemmen tussen:

 • 6.30 - 8.30 uur: enkel baantjeszwemmen in het binnenbad op dinsdag en donderdag
 • 9 - 10.30 uur: enkel binnenbad
 • 11 - 14 uur: binnen- en buitenbad, tijdsblok 1
 • 14.30 - 17.30 uur: binnen- en buitenbad, tijdsblok 2
 • 18 - 21 uur: binnen en buitenbad, tijdsblok 3

Toegangsprijzen voor 11 uur

Kom je vóór 11 uur zwemmen? Dan kan je alleen in het binnenbad terecht en kost een losse zwembeurt 4 euro voor inwoners vanaf 16 jaar. Kinderen vanaf 3 jaar, mindervaliden en bezoekers ouder dan 60 betalen 3,5 euro. Voor niet-inwoners is dit telkens 1 euro duurder.

Toegangsprijzen vanaf 11 uur

Vanaf 11 uur kan je ook in het buitenbad terecht. Omdat je met één ticket in beide baden terechtkan, geldt voor die uren een ander tarief - ook al zwem je enkel binnen of buiten. De prijzen liggen telkens één euro hoger. Inwoners vanaf 16 jaar betalen dus 5 euro, de andere groepen 4,5 euro. Voor niet-inwoners kost een losse zwembeurt 6 euro (volwassenen) of 5,5 euro (andere groepen). 

Zomeractiviteiten

Naast vrij zwemmen of baantjeszwemmen valt er deze zomer nog heel wat meer leuks te beleven in en rond het zwembad! Op het programma staan onder meer:

 • een leuke schattenjacht
 • een initiatie zeemeerminzwemmen of reddend zwemmen
 • een minivoetbaltornooi
 • een zeemeerminkamp
 • aquabootcamp
 • watervoetbal

Alle informatie over wanneer deze activiteiten doorgaan, de kostprijs, vereisten en leeftijden vind je op www.vita-denuyt.be/activiteitenkalender. Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 23 juni, via mol@vitagroep.be. Bij elke activiteit hoort automatisch ook een inkomticket voor het zwembad.

Reserveren altijd verplicht!

Bij elk bezoek aan Vita Den Uyt moet je vooraf een plaats reserveren. Dit doe je online via vitamol.recreatex.be. Heb je al een profiel? Meld je aan en reserveer een plaats via het tabblad ‘Tickets’. Nog geen profiel? Registreer je eerst.

Je betaalt meteen online bij je reservatie. Wil je vrijetijds- of sportcheques gebruiken? Kies dan bij je online reservatie voor de optie ‘later betalen’ en reken af aan de balie.

Let op!

Schreef je in voor een ‘zomer’activiteit, dan heb je automatisch ook een inkomticket voor het zwembad. Je moet dan niet meer reserveren voor een tijdsblok.

Lukt het niet om online te reserveren? Bel dan naar 014 39 19 30 of mail naar mol@vitagroep.be.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be, vitamol.recreatex.be of www.vita-denuyt.be