Naar inhoud
Gemeente Mol

Proeven van de richting DJ en Producer? Plan nu je gratis initiatieworkshop!

0806 workshop dj en producer
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 18 juni 2021

Wist jij dat je in de Academie voor Muziek en Woord de opleiding DJ en Producer kan volgen? Droom je ervan om als DJ achter de decks te staan? Of om als producer je muziek te maken en op te nemen? Word je bovendien minstens 12 jaar oud? Kom dan uit je kot voor ons kunstaanbod en maak via djproductiemol@gmail.com een afspraak voor een gratis initiatieworkshop.

Plaatjes mixen en remixen, je eigen muziekproducties maken én opnemen? Dat is écht cool! Tijdens de nieuwe opleiding DJ en Producer stomen we je klaar tot een echte professional. Je hebt geen voorkennis nodig om de richtingen te starten.

 

Twee of drie lesuren per week

Jongeren tussen 12 en 14 jaar volgen drie lesuren per week. Voor hen is de cursus een combinatie van DJ en Muziekproductie. Wie ouder is dan 15 jaar volgt wekelijks twee lesuren. Zij kiezen uit DJ, Muziekproductie Electronics of Muziekproductie Acoustics.

 

‘Uit je kot voor ons kunstaanbod! Kunst je mee?’

Na twee moeilijke academiejaren door de coronacrisis gaan onze academies het nieuwe schooljaar positief en vastberaden tegemoet. ‘Uit je kot voor ons kunstaanbod! Kunst je mee?’, zo luidt komend schooljaar de passende slagzin. Met een gevarieerd opleidingsaanbod en een enorm gemotiveerd leerkrachtenteam staan onze beide kunstenacademies met frisse moed aan de start.

Meer info: Academie voor Muziek en Woord, 014 31 38 21, djproductiemol@gmail.com