Naar inhoud
Gemeente Mol

60-jarigen niet vergeten! Driemaal feest in 2022. Noteer nu alvast nieuwe data

0706 feest 60 jarigen
vrijdag 11 juni 2021

Ook al gooide corona roet in het eten, onze 60-jarigen zijn we niet vergeten! Uitstel is geen afstel en dat zetten we meteen kracht bij. Noteer dus nu alvast de nieuwe datum voor het traditionele feest van de 60-jarigen dat plaatsvindt in 2022 in je agenda. Genodigden zijn al wie in 1960, 1961 en 1962 geboren zijn in Mol of in Mol wonen. We verspreiden het feest over drie data in 2022 waarbij telkens een ander geboortejaar uitgenodigd wordt: 5 maart (geboortejaar 1960), 23 april (geboortejaar 1961) en 15 oktober (geboortejaar 1962). Alle genodigden ontvangen tijdig een brief met de nodige info.

Het feest van de 60-jarigen is al meer dan 25 jaar een traditie in onze gemeente. Het comité van de 60-jarigen zorgt in samenwerking met het gemeentebestuur telkens voor een geweldig feest. Doel is vroegere vrienden samen te brengen om bij te praten over de voorbije jaren. Elk jaar vieren we dit feest met meer dan 200 leeftijdsgenoten. Een buffet – walkingdinner nodigt uit om met meerdere mensen een praatje te slaan. Wie wil, krijgt bovendien de kans om z’n beste dansmoves boven te halen. Ieder jaar genieten de deelnemers van dit gezellig samenzijn.

Corona

Door de aanhoudende coronacrisis beslisten het comité van de 60-jarigen en het gemeentebestuur om het feest ook dit jaar uit te stellen. In de huidige omstandigheden valt het niet te verantwoorden om een feest van deze omvang dit jaar verder voor te bereiden.

Driemaal feest – drie nieuwe data met voldoende tussentijd

Om volgende redenen wordt het feest van de 60-jarigen verspreid over drie data in 2022:

  • Misverstanden vermijden bij de inschrijvingen
  • Organisatorische redenen
  • Er vaak maar één jaar verschil zit tussen echtgenotes waardoor de kans bestaat dat zij twee dagen na elkaar zouden moeten/kunnen feesten
  • Beschikbaarheid en capaciteit van de feestzaal
  • Inzet en mogelijkheden van de vrijwilligers van het comité. Meerdere dagen na elkaar is te belastend.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be