Naar inhoud
Gemeente Mol

EK-koorts op sportsite Vita Den Uyt: supporter voor de Rode Duivels en win!

donderdag 10 juni 2021

Zwembad Vita Den Uyt, fitness Mooze en horecazaak Bistreau slaan de handen in elkaar en roepen onze inwoners op om te supporteren voor de Rode Duivels. Goed voor de natie, maar vooral voor jou, want je maakt kans op mooie prijzen! Bij elk bezoek aan het zwembad, de fitness of de horecazaak kan je gratis jouw pronostiek voor de wedstrijden van de Duivels invullen. Je maakt hiermee kans op een maandvoucher van Mooze of een tienbeurtenkaart bij Vita/een verlenging van je zwemabonnement met vier weken. Kom je verkleed naar het zwembad op één van de wedstrijddagen? Dan krijg je sowieso een kleine attentie. Bovendien geniet je op die dagen van happy hour in Bistreau Den Uyt, één uur voor de aftrap van de wedstrijden - die live uitgezonden worden. Supporters op post!

De eerste poulewedstrijden van de Rode Duivels staan gepland op zaterdag 12, donderdag 17 en maandag 21 juni. Als de ploeg zich kwalificeert - waar we natuurlijk met z’n allen voor supporteren! - lopen de verschillende acties gewoon door.

Pronostiek

Laat de waarzegger in je los en voorspel de uitslagen van de drie wedstrijden van de Duivels! Bij elk bezoek aan het zwembad, de fitness of de horecazaak kan je jouw pronostiek gratis doorgeven. Hoe vaker je komt, hoe meer kans je maakt. Na elke wedstrijd worden er twee winnaars geloot op basis van hun pronostiek en antwoord op de schiftingsvraag. De winnaars ontvangen een maandvoucher van Mooze of een tienbeurtenkaart bij Vita/een verlenging van hun zwemabonnement met vier weken.

Indienen kan:

  • wedstrijd 1: van maandag 7 tot en met zaterdag 12 juni (21 uur);
  • wedstrijd 2: van zondag 13 tot en met donderdag 17 juni (18 uur);
  • wedstrijd 3: van donderdag 17 (20 uur) tot en met maandag 21 juni (21 uur).

Verkleden tijdens wedstrijddagen

Iedereen die op de wedstrijddagen van de Duivels verkleed naar het zwembad komt, of een duivels accessoire meebrengt, krijgt een kleine attentie.

Happy hour

Op elke wedstrijddag van de Duivels organiseert Bistreau Den Uyt happy hour. Kom kijken naar de wedstrijden en krijg twee pintjes voor de prijs van één, vanaf één uur voor de aftrap.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be