Naar inhoud
Gemeente Mol

Cultuurfotograaf gezocht voor seizoen 2021-2022  

0706 cultuurfotograaf
woensdag 9 juni 2021

Cultuurcentrum ’t Getouw, de bibliotheek, het Jakob Smitsmuseum en het gemeentearchief zoeken samen een huisfotograaf met een hart voor cultuur, een scherpe blik en vooral veel goesting. Wil jij het aankomende seizoen 2021-2022, op vrijwillige basis, tijd vrijmaken om foto’s te nemen tijdens culturele activiteiten? Stuur dan een mailtje naar thomas.deckx@gemeentemol.be. Jezelf kandidaat stellen kan tot en met vrijdag 25 juni.

Films, tentoonstellingen, lezingen, muziek- en theatervoorstellingen,… onze cultuurafdeling zorgt voor leven in de gemeentelijke brouwerij. Om deze mooie momenten vast te leggen, zoekt de cultuurafdeling een huisfotograaf. Deze beschikt niet noodzakelijk over het duurste materiaal, maar heeft wel een duidelijke visie en een breed interesseveld in alles wat met cultuur te maken heeft.

Als huisfotograaf krijg je gratis toegang tot vele evenementen van de cultuurafdeling voor twee personen én een expo in ’t Getouw in de zomer van 2022.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 25 juni een mailtje naar thomas.deckx@gemeentemol.be waarin je jezelf kort voorstelt. Bezorg ons ook vijf recente foto’s door jou genomen. Dit doe je best via www.wetransfer.be, vergeet niet ‘cultuurfotograaf + jouw naam’ hierbij te vermelden.

Meer info: cultuurafdeling, thomas.deckx@gemeentemol.be