Naar inhoud
Gemeente Mol

Tijdelijk parkeerschijf op parking Rivierstraat voor vaccinatiecentrum

Parkeerschijfrivier1
donderdag 6 mei 2021

Om de verkeersstromen aan het vaccinatiecentrum in De Zwaan vlot te laten verlopen, is vanaf donderdag 6 mei tijdelijk een blauwe parkeerschijf verplicht in de Rivierstraat en op parking Rivierstraat. Het toenemend aantal vaccins verhoogt de druk op de randparking. Alle parkeerplaatsen zijn voorbehouden voor bezoekers van het vaccinatiecentrum.

Normaal is parkeren op parking Rivierstraat gratis en mag je er zolang parkeren als je wil. Een alternatief is de iets verder gelegen parking Den Uyt waar je wel nog onbeperkt gratis kan parkeren. Mensen die in de buurt van het vaccinatiecentrum wonen, vragen we om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. De maatregel geldt tot het sluiten van het vaccinatiecentrum.

Druk van vaccinatiecentrum
Parking Rivierstraat ligt vlakbij het vaccinatiecentrum in De Zwaan. Vanaf de parking volg je de wandelweg richting Molderdijk. De ingang van het vaccinatiecentrum bevindt zich achteraan de gebouwen van De Zwaan. Op piekdagen verwachten we in het vaccinatiecentrum verspreid over vijftien uren tot 1.900 bezoekers. Het is dus enorm belangrijk dat de verkeersafwikkeling van en naar het centrum vlot verloopt

Blauwe parkeerschijf
Door het verplicht invoeren van een blauwe parkeerschijf in de Rivierstraat zorgen we voor een optimale rotatie en een maximaal gebruik van de parkeerplaatsen. De maatregel geldt 7 dagen op 7. Je mag maximaal 2 uur parkeren vanaf het uur dat je hebt aangeduid op je parkeerschijf.

Meer info:

> verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

> www.vaccinatiecentrumbaldemore.be