Huis van het Kind informeert: rechten en voordelen voor kinderen met beperking

Knipsel3
maandag 3 mei 2021

Van maandag 3 tot vrijdag 7 mei heeft Huis van het Kind regio Mol bijzondere aandacht voor kinderen met een beperking. We zetten financiële tegemoetkomingen in de kijker, stellen een website voor die specifiek gaat over autisme en hebben het over de rechten voor mensen met een beperking. Volg ons op Facebook en Instagram zodat je niets hoeft te missen. Je maakt bovendien kans een leuke prijs te winnen!

Je vindt Huis van het Kind op facebook via @huisvanhetkindregiomol en op Instagram via @huis_vh_kind_baldemore. Tijdens de eerste week van mei geven een checkpad weg om je ochtend- en avondroutines vlotter te laten verlopen.

Tussenkomsten en voordelen

Via www.huisvanhetkindregiomol.be/rechten-voordelen vind je een volledig overzicht van de rechten en voordelen waar je als ouder beroep op kan doen.

Meer info: Huis van het Kind Balen, Dessel, Mol en Retie, huisvanhetkind@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be/rechten-voordelen

Of bij de sleutelfiguren in opvoedingsondersteuning:
Balen: Ine Noukens, 014 82 98 32
Dessel: Lore Vleugels, 014 38 90 39