Vijf winnaars paaszoektocht ontvangen Mols Kadoke

2704 winnaars paaszoektocht
donderdag 29 april 2021

Vijf winnaars ontvangen elk een Mols Kadoke ter waarde van 10 euro. Een onschuldige hand trok hun deelnameformulier uit de 58 inzendingen van de paaszoektocht. De zoektocht werd georganiseerd door de dienst seniorenplus en liep van 4 tot 18 april. Tijdens de zoektocht zochten de deelnemers naar de verloren eieren. Op elk ei stond een letter die samen een spreekwoord vormden. Het enige juiste antwoord was ‘Van die boer geen eieren’. Proficiat aan alle winnaars!

Het deed ons deugd te zien dat veel mensen samen met hun (klein)kinderen een gezonde wandeling maakten waarbij alle zintuigen werden geprikkeld. Tegelijkertijd was het een moment om aan hersentraining te doen door de zoektocht naar de verstopplaats van de eieren en het ontcijferen van het spreekwoord.

Winnaars

1. Manon en Cilou Lipkens
  2. Ann Goovaerts
  3. Ils Gielen en Jef en Fons Daniels
  4. Raffi Groeneveld
  5. Freddy Van Menxel

Afhalen

De winnaars werden persoonlijk verwittigd. Zij mogen hun Mols Kadoke afhalen aan de welzijnsbalie op site Ten Hove, Jakob Smitslaan 20.

(Foto: deelnemers paaszoektocht, dus niet van de winnaars)

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be