Naar inhoud
Gemeente Mol

Grabbelpasaanbod zomervakantie op 4 mei online, inschrijven vanaf 10 mei

woensdag 28 april 2021

Op dinsdag 4 mei vind je op www.gemeentemol.be/grabbelpas de grabbelpasactiviteiten voor de zomervakantie. Tussen maandag 10 mei (19 uur) en pinkstermaandag 24 mei kan je de gewenste activiteiten selecteren. Dinsdag 25 mei maken we de toegekende plaatsen bekend via de webshop. Pas na betaling is je kind effectief ingeschreven. Dit grabbelpasaanbod geldt onder voorbehoud van de verdere evolutie van de coronacrisis.

Grabbelpas is een boeiend en afwisselend vrijetijdsprogramma voor kinderen tijdens de paas- en zomervakantie. Je kiest zelf uit wat je tof vindt. Geen tijd voor verveling want de Grabbelpas staat garant voor een fijne vakantie.

> Dinsdag 4 tot en met maandag 10 mei (19 uur)

Je hebt rustig de tijd om het programma te bekijken.

> Maandag 10 mei (19 uur) tot en met pinkstermaandag 24 mei (23 uur)

Selecteer de gewenste activiteiten via de webshop. Nadien start de loting. Het moment van inschrijven tijdens deze inschrijfperiode is niet bepalend of je kind al dan niet kan deelnemen aan de activiteit.

> Dinsdag 25 mei

Je vindt de resultaten van de loting in je winkelmandje van de webshop.

  • Je inschrijving is pas definitief na betaling.
  • Je betaalt binnen de drie werkdagen.
  • Betaal je te laat? Dan worden alle inschrijvingen geannuleerd.

> Maandag 31 mei

Eventueel niet ingevulde plaatsen worden opgevuld via de wachtlijst.

> Maandag 7 juni (9 uur)

Start inschrijvingen voor de nog vrije plaatsen en voor de niet-inwoners. Na de 2e loting worden alle wachtlijsten leeggemaakt. Wil jij deelnemen aan een bepaalde activiteit, schrijf je dan opnieuw in voor de wachtlijst. We contacteren je als er een plaatsje vrijkomt.

Wat met broers, zussen en niet-inwoners?

Het lotingsysteem houdt rekening met gezinsrelaties. Dat wil zeggen dat broers en zussen worden samengehouden. Ofwel kunnen ze allemaal deelnemen aan een activiteit ofwel niemand. Niet-inwoners kunnen niet deelnemen aan de loting. Zij krijgen na afloop van de loting vanaf 7 juni (9 uur) de kans om in te schrijven voor de open plaatsen.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Elk kind heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat toegang geeft tot het lotingsysteem. Heb je dit nog niet? Maak dan voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas via ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’. Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of de activiteiten van de sportdienst heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kan je opnieuw gebruiken.

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven?

Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stuur vervolgens een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. Wij zorgen voor de gezinsrelatie. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als het in orde is.

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, jeugddienst@gemeentemol.be of sportactiviteiten@gemeentemol.be