Nieuw! Outdoor sportlessen voor volwassenen, inschrijven vanaf 3 mei

woensdag 28 april 2021

De dienst jeugd en sport start op 8 mei met outdoor sportlessen voor volwassenen. Na de paaspauze die eindigt op 26 april, zijn georganiseerde buitenactiviteiten weer toegelaten met 10 volwassenen (9 deelnemers + 1 train(st)er). De inschrijvingen starten op 3 mei (18 uur), bij voorkeur online via www.gemeentemol.be/sport > Online inschrijven sportactiviteiten. Wie niet online kan inschrijven, maakt vooraf een afspraak via 014 33 05 10 of sportactiviteiten@gemeentemol.be. Je kan dan op 3 mei op het afgesproken uur inschrijven op het onthaal van de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20. Bekijk het aanbod op www.gemeentemol.be/sport.

Overzicht van het activiteitenaanbod:

> Voor volwassenen (overdag):

• Wandelgym
  • Start to Nordic Walking
  • LotinCo – omnisport

> Voor volwassenen (’s avonds):

• Start to Nordic Walking
  • Bootcamp
  • Start to mountainbike
  • Loopgym

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, sportactiviteiten@gemeentemol.be