Samen voor succesvolle heropstart van het verenigingsleven: vul onze enquête in!

maandag 12 april 2021

We roepen al onze verenigingen op om uiterlijk 12 mei een enquête in te vullen over de impact van de coronacrisis op jouw vereniging. Verenigingen vinden de online enquête via www.gemeentemol.be/bevragingvereniging. Tijdens de bevraging peilen we ook naar de mogelijke ondersteuning die verenigingen kunnen gebruiken bij de heropstart.

We zijn ons ervan bewust dat onze verenigingen het tijdens de coronacrisis bijzonder zwaar te verduren krijgen. Om alle moeilijkheden en toekomstuitdagingen duidelijk in kaart te krijgen, vragen we aan elke vereniging om zo snel mogelijk onze enquête in te vullen. Op die manier kunnen we als gemeentebestuur gericht inspelen op de noden en maken we er samen een succesvolle herstart van.

Ook steun na de crisis
Het gemeentebestuur lanceerde ook tijdens de coronacrisis verschillende initiatieven om onze verenigingen doorheen deze crisis te loodsen:

Niet alleen tijdens de coronacrisis, maar ook bij de heropstart na de crisis blijven we ondersteuning bieden.

Uitgebreide campagne
De resultaten van de enquête dienen als basis voor een uitgebreide campagne ter ondersteuning van het verenigingsleven in onze gemeente. Op het einde van de zomer 2021 lanceren we verschillende initiatieven zodat onze verenigingen hun werking succesvol kunnen hervatten.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be