Kom meer te weten over het gamegedrag van je pubers tijdens vorming op 19 mei

2403 gaminggedrag bij pubers 19 mei

maandag 10 mei 2021

Op woensdag 19 mei kan je deelnemen aan een online vorming rond gamegedrag en sociale mediagebruik bij pubers. Experte Aletta Smits vertelt met veel enthousiasme en humor over het onderwerp. De sessie ‘Pubers achter hun schermen’ is gratis en start om 19.30 uur. Inschrijven doe je tot de dag zelf via huisvanhetkind@gemeentemol.be.

De vorming past in een groter aanbod van Huis van het Kind Baldemore. In april, mei en juni staan er allerlei sessies gepland die aansluiten bij elke leeftijd van jouw kind(eren). Benieuwd? Kijk op www.huisvanhetkindregiomol.be/events voor het volledige overzicht.

Meer info: Huis van het Kind Baldemore, 014 33 15 91, huisvanhetkind@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be/events